Tocmai azi am luat cina cu prietenii si pot spune ca am ramas profund marcat de ospiatlitatea acestor oameni dar si modul cum isi trateaza clientii. O mancare delicioasa, preturi bune si un ambient ca la carte...toate te fac sa uiti de grijile de zi cu zi. Patronii sunt foarte de treaba si stiu sa te respecte .E un local excelent pentru cei ce cauta rafinament si buna dispozitie.
Am inteles ca tocmai s-a renovat, dar arata superb!!!
Vi-l recomand cu drag!!!
vreau sa va aduc la cunostinta ca lucreaza la voi o mare panarama si pt. asta o sa va pierdeti toti clienti,deja sa culcat cu o gramada,si ea mai serveste lumea la masa ,mirosind a tigari si bolnava de alte boli.......,da este cea mica cu nasul mare si parul mai lung si cu cosuri pe fata
da are mare dreptate , eu ma duc acolo numai cand nu este ea pe tura ca imi este scarba cand o vad ,am auzit ca este o mare panarama si bolnava , dar deja sa dus vestea si nu prea mai vin clientii
DRAGII mei sefi nu terminati cu jegoasa ,ca am aflat si cum o cheama,elena este numele ei de curva sau de ospatarita cum zice ea ca este ,dar hai sa fi-mi seriosi , stau langa voi si nu pot sa vin cu sotia sa steau sa comand si eu la voi ceva de mancare ca este fata asta ,dar mai terminati cu asta ca o sa pierdeti multi clienti
GIGI daca esti fostul sot psihopat al Elenei si incerci sa-i faci rau, eu zic sa renunti si sa te duci sa te cauti la doctor ca ai ceva la cap. Gandeste-te ca ai un copil de crescut si mai gandeste-te ce exemplu ii dai acestei fetite. Nu ne mai suna la restaurant dobitocule si nu ne mai hartui cu injurii. Sa-ti fie rusine ca postezi astfel de comentarii.
Am fost astazi, am facut si fotografii. Foarte dragut, nu foarte ieftin, chelnerita amabila si draguta, cu recomandari, ce mai, mi-a placut. Nu e cel mai ieftin nici cel mai scump, mancarea insa e extrem de bine facuta, revin cand apuc sa descarc pozele si sa scriu cronicuta.
In primul rand nu sunt fostul sot , si in al doilea rand totul este adevarat,eu nu stiu de ce ii luati apararea cand totul este adevarat,ce scoala are de serveste clientii la masa ?
si in primul rand cum se comporta,aceasta femeie trebuie sa stea departe de locul asta de munca pentru ca nu este de ea,pentru ea exista alte locuri de munca,cum ar fi .........
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum