Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Thalia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ador

Data înscrierii: 11/12/2005

MesajTrimis: Dum, 11.12.2005 21:38    Titlul subiectului: Thalia Răspunde cu citat (quote)
Eram client fidel al localului si dupa o pauza de vreo luna am fost din noua azi. DEZAMAGITOR! In primul rand am facut rezervare la ora 13.30 si cand am ajuns acolo am aflat ca nu avem decat o ora pana la urmatoarea rezervare a mesei ... Ulterior, chelnerul mi-a varsat berea pe masa si a intarziat sa aduca mancarea deoarece statea de vorba cu un alt client ! Mancarea a stat aproximativ 10 min pe masa de la intrare fiindca chelnerul nu isi terminase discutia cu Cabral, clientul de la masa de langa! Apropo: nici nu a adus el mancarea ci a rugat o picolita sa ne-o aduca (discutia era probabil foarte inetresanta). Evidnet a uitat sa imi aduca si salata de varza pe care o comandasem ... Deci am avut 15 minute pentru a consuma ceea ce comandasem!!!! Pacat de mancare fiindca e chiar buna si pana acum recunosc ca ma duceam si pt chelnerii destul de atenti ! Probabil s-au stricat fiindca au devenit mai cunoscuti. Pacat, era un loc deosebit !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum