violina
Data înscrierii: 18/11/2005 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun, 13.02.2006 21:14 Titlul subiectului: Ai Vecchi Amici - Lasciatemi mangiare |
|
|
Pizza Pasta Ristorante
Cel care a creat acest motto, mare dreptate a avut..
Pizza este o nebunie!! Pizza pe vatra, facuta de un pizzar acrobat (il poti vedea din terasa imensa de acolo) si cu cele mai bune ingrediente pe care le-am mancat vreodata. Sunt de incercat si celelalte specialitati din meniu, dar dupa o pizza asa delicioasa, nu mai incapea un gram. Nici macar o lingurita de Tiramisu care, spuneau cei care ma insoteau, ti se topeste in gura...si care e facut din Mascarpone cremos si aromat cu Amaretto veritabil. Colectia de vinuri este impresionanta si sa bei un vin italienesc la infimul pret de 350 mii lei, mi se pare un chilipir.
Eu voi reveni acolo cu mare drag. Muzica, locatia - chiar vis-a-vis de Club A si langa Teatrul C-tin Tanase - am dat nas in nas cu renumitul Arsinel, interioarele-cu aspect de crama si atat de calde (poate de-asta a numit proprietarul asa restaurantul) nu te lasa sa mai pleci.
Sunt innebunita dupa bucataria italieneasca. Si colindatoare a multor restaurante de acest gen din Bucuresti. Mi-a placut mult de tot. Vi-l recomand.  |
|