Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Livada cu visini
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Vin, 24.02.2006 11:27    Titlul subiectului: Livada cu visini Răspunde cu citat (quote)
Am primit urmatorul mesaj din partea restaurantului "Livada cu visini":
Citat:
Va multumesc pentru listare si pentru comentariul la obiect - pana la o anumita data insa. Recent am renovat restaurantul si, pentru a intampina atat dorintele clientilor nostrii cat si noile cerinte ale pietii, am angajat bucatari specializati pe anumite ramuri gastronomice, actiune ce a avut ca rezultat cresterea calitatii serviciilor oferite.

Va multumesc pentru atentie,
Paula Moldovan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lucian

Data înscrierii: 12/02/2006

MesajTrimis: Lun, 10.04.2006 20:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
locatia este amplasata excelent,restaurantul este cochet,gradina senzationala,mancare buna,preturi accesibile,intr-un cuvant mergeti cu incredere ca merita Very Happy
Sus
Kreatza

Data înscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Dum, 28.05.2006 10:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Spuna lumea ce o vrea.Eu sunt fericita ca am gasit acest restaurant si cinste cui il conduce Very Happy.Si oricum,chiar sa fi fost de un nivel mai jos decat cel real dpdv al tuturor criteriilor,cu asa o persoana Ca Paula Moldovan,f putin probabil sa nu te simti bine.Deci,romanticilor si nu numai,mergeti la Livada cu Visini,indiferent ca iesiti doar pt o cafea/suc sau pt a manca bine.
Sus
madelaine,,,

Data înscrierii: 29/05/2006

MesajTrimis: Lun, 29.05.2006 12:21    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
super tare..frate...!!!
Sus
visinica

Data înscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Sâm, 03.06.2006 20:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
va multumesc tuturor pentru aprecieri si contez pe ajutorul vostru spre a imbunatati calitatea serviciilor noastre Smile paula moldovan
Sus
Stelu
sef de sala

Data înscrierii: 24/09/2004

MesajTrimis: Mie, 14.06.2006 12:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ieri am luat pe terasa o gustare cu o prietena (frumos, mai ales pe ploaie). La intrebarea:
"Aveti prigat cu capsuni si banane?" chelenrita i-a replicat foarte senin ca nu tin bauturi pentru copii. Noi eram trecuti de 25 de ani:), dar ni s-a parut un mare compliment, mai ales acum in luna copiilor....
Sus
visinica

Data înscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Mie, 14.06.2006 15:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
ospatarita ori e impertinenta ori e inteligenta! sper ca nu v-ati suparat prea tare si ne primiti scuzele de riogoare Wink
Sus
Alex007

Data înscrierii: 19/06/2007

MesajTrimis: Mar, 19.06.2007 09:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Nu vin foarte des la restaurantul acesta dar imi place sa ma opresc la o bere sau o limonada din cand in cand pentru ca este o atmosfera foarte placuta.In schimb,cred ca aveti mari probleme cu personalul ,se observa ca angajatii sunt stresati si omeneste nu fac fata.In plus cum este posibil sa nu existe o femeie de serviciu?Am venit intr-o seara mai tarziu,cred ca acum doua saptamani si erau doi ospatari care spalau vasele si o fata foarte frumusica care spala pe jos,cum este posibil?Va bateti joc de oameni!Eu am lucrat ca ospatar dar eram tratat cu un oarecare respect,ceea ce cred ca in acest restaurant nu se intampla.Am fost nemultumit intr-adevar de modul in care am fost servit de unul dintre ospatari,un baiat foarte arogant,dar pe de alta parte foarte draguta fata care serveste,roscata,micuta de inaltime si cu niste sani superbi(v-am cerut numarul ei de mobil).In rest,mult succes pe mai departe si sper sa va imbunatatiti servicile care nu sunt proaste dar mai au mult pana la perfectiune!
Sus
schnapyi

Data înscrierii: 25/04/2008

MesajTrimis: Vin, 25.04.2008 20:07    Titlul subiectului: hmmmmmmmm Răspunde cu citat (quote)
Ori cei care au scris pana acum erau prieteni cu proprietarul restaurantului, ori au gusturi indoielnice.... Livada are un singur avantaj=atmosfera (si ma refer in principal la terasa). Altfel? Sa fim seriosi. De unde vreti sa incep? De la preturile nesimtite si portiile meschine? De la pseuso-cockteiluri? Sau de la piureul facut cu lapte stricat? Ciorba in care bucata de ceapa era cat cea de carne? Si as putea sa o tin asa la nesfarsit... Chelnerita binevoitoare la inceput si impertinenta dupa ce am invitat-o sa guste din portia mea? Toate astea m-au obligat sa nu las nimic peste nota. Mai mult, m-a batut gandul sa o sterg strengareste, fara sa platesc, ca in adolescenta... Io nu mai calc pe acolo si-mi pare rau pentru gradina Sad
Sus
maria.apostol

Data înscrierii: 21/10/2009

MesajTrimis: Joi, 22.10.2009 23:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
cateva vorbusoare ca sunt pe fuga: ne meritati de clienti pentru ca ne respectati nevoia de frumos( muzica superba, anticuri si tablouri minunate, lumanari,flori), nevoia de confort( mobilier de calitate, fete de masa si servete impecabile, miroase frumos, e cald si bine) si ce e mai important mancare foarte buna si pretul cel mai mic din zona.
( vezi reduceri de 30% la t.o.t.)
Sus
bianca_bianca

MesajTrimis: Sâm, 24.10.2009 00:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
pe scurt sunt super ok,si cand zic asta ,ma refer la faptul ka am mancat akolo de curand si am avut o surpriza foarte plakuta,ni s a spus ka avem reducere de 20-30% si chiar asa a fost,macarea a fost excelenta,portiile imense si servire foarte buna!! bravo tineti- o tot asa !! Laughing
Sus
bianca_bianca

MesajTrimis: Sâm, 24.10.2009 20:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
superrrrr restaurantul,il recomand tuturor celor care vor sa se simta ca acasa ,sa mance foarte bine si foarte foarte ieftin,si sa fie tratati regeste,bravo livada cu visini!!! sunteti NO.1
Sus
maria.apostol

MesajTrimis: Sâm, 23.01.2010 21:29    Titlul subiectului: super preturi Răspunde cu citat (quote)
Preturi mici , mici, mici cum aveau acum 5 ani-6 ani! pentru unii e o surpriza insa restaurantul asta are vreo 8 ani. Este foarte clar ca au rezistat concurentei din niste motive evidente. Nu am mai venit o perioada in acest restaurant pentru ca m-au deranjat niste lucruri la un moment dat ,insa este clar ca au invatat din greseli foarte repede.Acum au servicii mult mai bune, personal pe masura, meniu mult diversificat, si mancarea iese repede, repede. Ori criza le-a facut un dus rece ori acum au un manager super.Bravo
apropos: la pranz snitel ( big size) si garnitura 15 lei!!![color=yellow]
[/color]
Sus
oamenifericiti

Data înscrierii: 13/03/2010

MesajTrimis: Sâm, 13.03.2010 12:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
M-am simtit extraordinar...nu imi vena sa mai plec acasa.Frumos, curat, muzica extraordinara, o atmosfera calda si foarte prietenoasa, cu lucruri de calitate dar nu care sa te copleseasca, flori, lumanari parfumate....mancare foarte buna si preturi mai mici decat la catering. Visinata e extraordinara! Cea mai buna pe care am baut-o vreodata! Am descoperit restaurantul meu de suflet! Abia astept terasa.
Sus
tereza

Data înscrierii: 19/05/2010

MesajTrimis: Mie, 19.05.2010 14:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Livada cu visini e un rai! gusturi alese, parfum de livada a copilariei, ideal pentru intalniri de familie, dar si pentru seri in 2. Personalul extrem de atent si competent, bucatarul cu maini de aur, preturi extra, promptitudine ;i corectitudine, tot ce vrei ca sa te simti grozav! De neuitat si de recomandat oricui.
tereza
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum