Trimis: Lun, 13.03.2006 20:37 Titlul subiectului: Trattoria il Calcio Amzei
Duminica a fost ultima data cand ne-au avut ca clienti...limonada s-a transformat intr-o mica halba, apa minerala nu e la juma de litru(ci 330ml) si costa doar 40.000 adica 120.000 lei/litru...ne-a trantit pe masa fornacia...nu am cerut...am zis ca e din partea casei...dar a intrat in nota de pret...si ne-a mai luat si mancarea dupa masa fara sa intrebe...cu toate ca mai aevam de mancat... ...Nu face banii...si e o inghesuiala...lasa ca gasim noi si alte localuri
Am cerut o 2 ciorbitze de legume si ne-au adus una calda si una rece (probabil la ei ciorba tb sa fie rece si ti-o incalzesc la cerere) , pastele nu excelau prin nimic special, chiar am mancat unele mult mai bune in alte parti, plus ca te servesc in 10ani... cu toate ca eram la masa de langa intrarea in bucatarie... nota tot in 10 ani ti-o aduc... praf si pulbere... nu mai calc pe acolo. Nu inteleg de ce atata lume... NU RECOMAND! OCOLITI. Local de fitze expirate...
Eu nu prea am avut probleme de cate ori am fost acolo. intr-adevar este destul de inghesuit si prea putin aerisit. am avut masa, ca am facut de fiecare data rezervare.nu am asteptat prea mult nici mancarea, ultima data am mancat paste cu fructe de mare, care au fost delicioase.o singura data s-a intamplat sa-i amintesc de vreo 2 ori ospatarului ca a uitat sa aduca cola si cafeaua. in general am vazut ca ospatarii sunt cam aiuriti, par toti incepatori. in rest, numai de bine.
Trimis: Sâm, 05.07.2008 07:17 Titlul subiectului: Il Calcio Piata Palatului
Ieri am mers la restaurantul Il Calcio din Piata Palatului. Este pe locul fostului restaurant Cina, oarecum - au o terasa mare si linistita in ciuda traficului din zona.
Va sfatuiesc insa sa nu mergeti acolo. Noi am vrut numai sa bem ceva si ni s-a spus ca trebuie sa consumam - sau sa mergem in alta parte. Draguti nu? Nu au aflat ca este ilegal. Cum nu vroiam sa mancam pentru ca eram deja satui, dar nici nu vroiam sa cautam un alt loc, am spus sa comandam ceva. Si am vrut niste bruschete - cica este insuficient. Adica, iti si spun de cat sa comanzi...
Recomandarea mea - astfel de practici ar trebui sabotate. Sunt multe restaurante placute in Bucuresti asa ca nu este nevoie sa dam bani mitocanilor... Aseara am plecat in conditiile astea si am mers in apropiere la Gheisha Cafe (parca asa se cheama). Terasa lor este mica si cam in mijlocul drumului, dar serviciul a fost exemplar. Si am mancat si sushi - bun si nu extrem de scump. Oriocum, ne-a facut placere sa stam acolo, sa bem ceva si chiar sa mancam. Asta pentru ca oamenii erau draguti si cu solicitudine, nu iti gaba mana in uzunar cu nerusinare.
Au trecut trei ani de la ultimele comentarii la acest restaurant. Intre timp, lucrurile s-au inrautatit - aseara o colega de servici a gasit un gandac de bucatarie in portia de paste pe care a comandat-o la acest restaurant. De mentionat ca, desi informati cu privire la ce s-a gasit infarfurie, angajatii nu numai ca nu si-au cerut scuze, dar s-au purtat in continuare de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Bineinteles, colega mea face demersuri la Protectia Consumatorului.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum