vasilyi
Data înscrierii: 06/03/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie, 05.04.2006 09:54 Titlul subiectului: Hanul Manuc |
|
|
Da in gat pe ospatar? Dumnezeule mare, nu cred ca va ajunge spatiul pe forum: Hanul Manuc este (dupa parerea mea si a altora) un loc PiERDUT chiar in centrul Bucurestiului. Este absolut groaznic ce se intampla acolo, in ce hal poti fi tratat doar pentru ca cel care serveste a avut o zi (saptamana, luna, viata) amara. Mergeam inainte forte des, lucram foarte aproape si dupa serviciu mergeam cu colegii de serviciu (prieteni, grup mare, consumatie si mai mare), beam, mancam, ne simteam bine si ne pregateam de weekend (cel mai des mergeam vinerea). Am impartit cu cineva o portie de ficatei la ceaun si nu am mai miscat din pat trei zile nici unul din noi. Am avut parte de mutre, comentarii mai multe decat nesimtite si chiar refuzuri de la ospataritele (de mult trecute), in buzunarele carora bagam initial mai mult decat ar fi visat sau meritat. IN-CRE-DI-BIL!!! sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic impotriva chelnerilor mai in varsta, dar sa fi trecut putin si prin scoala de ospatari... Am renuntat TOTI sa mai mergem acolo, reactie la lipsa totala de respect aratata.
Pitorescul locului ne-a atras totusi mai tarziu, cu un prieten strain, dar tratamentul ne-a facut din nou sa parasim locul, cu obrazul rosu de rusine fata de prietenul nostru. Cum ii poti explica omului ca mamasa aia mai ca nu te-a injurat de mama cand ai intrebat-o de ce mai sunt scrise iarnain meniu anume feluri de mancare daca nu le mai au de la pasti??? Comanzi: cutare - N-avem! cutare - N-avem!!! pai astea-s mancaruri de sezon...
Pacat de loc, nu stiu sincer cine-si bate joc in halul asta de noi, dar multe ar trebui schimbate pe-acolo. Este jenant sa ajungi sa mergi intr-un local cu carnetel pe care sa scrie fiecare ce-a comandat, pentru ca-ti vine nota de plata la 10 oameni cat pentru 15. Incearca sa intrebi chelnerul de ce este asa umflata, sa vedem daca-ti place cand iti raspunde: "pai si gura mea nu mananca?".
Strigator la cer!!!
P.S. Daca nu beti in mod normal apa albastra din toaleta, nu comandati bauturi neimbuteliate!! |
|
ottoman
Data înscrierii: 25/10/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm, 25.10.2008 10:42 Titlul subiectului: |
|
|
am fost de vreo 4 ori la hanul lui manuc si am hotarit sa nu mai calc pe acolo. motivul?
asteptarea comenzii mai mult de o ora, comenzi aduse gresit, alte comenzi neonorate, bauturi calde si sticle pline de praf...
repet, de fiecare data acelasi tratament.
nu am mai fost pe acolo de vreo 2 ani, dar nici nu o sa mai calc pe acolo. |
|