Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

NIGHTCLUB INTERDIT MERITA TOATA ATENTIA !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Noutati
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Protopsalt

Data înscrierii: 15/05/2006

MesajTrimis: Lun, 15.05.2006 21:13    Titlul subiectului: NIGHTCLUB INTERDIT MERITA TOATA ATENTIA ! Răspunde cu citat (quote)
Zilele acestea am fost in Nightclub Interdit si vreau sa va spun ca am ramas pur si simplu placut surprins. De la curatenie si pana la programul oferit de dansatoarele de acolo nu am nimic de reprosat. In cea ce priveste preturile ele sunt mici pentru un club de noapte. Am baut un pahar de whisky chivas care e 16 RON in comparatie cu alte cluburi unde am baut un whisky si un redbull si am platit 75 RON. in alt club am comandat un Redbull care m-a costat 40 RON (400mii lei !!!!!!!!!!) si practic m-a luat cu ameteala. Aici preturile sunt foarte acceptabile.
In club te simti intr-o ambianta intima si placuta cu muzica buna. Fetele sunt frumoase si chiar nu am auzit de la nici o dansatoare vorbind fulgar, spre deosebire de alte cluburi in care am fost si nu in ultimul rand nu uitati de tinuta daca mergeti acolo. La intrare am vazut un afis in care se cerea tinuta este obligatorie. In concluzie m-a castigat de client. Daca vrei sa te distrezi si sa cheltui un ban va spun ca se merita !

Recomand cu incredere acest club !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Noutati Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum