Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

cafeneaua actorilor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adrianB

Data înscrierii: 26/10/2006

MesajTrimis: Vin, 27.10.2006 16:44    Titlul subiectului: cafeneaua actorilor Răspunde cu citat (quote)
Feriti-va de ospatarul Cristi.
Am fost intr-o sambata cu mai multi sa mancam. Am avut ghinionul sa fim serviti de acest individ. S-a purtat cu o lehamite si cu o raceala care cu greu putea fi trecuta cu vederea dar nu i-am spus nimic.
La plecare, domnul Cristi a cerut sa ne precizeze ca e foarte nemultumit de cat i-am lasat si ca ne mai asteapta si alta data.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shirase26

Data înscrierii: 01/12/2008

MesajTrimis: Mar, 02.12.2008 01:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foarte bine v-a facut , in mod normal cand iesiti de la birou sau pe unde mai "munciti" si mergeti la restaurant sa vedeti cum mananca altii cam asa ceva ar trebui sa vi se intample
Sus
exq

Data înscrierii: 28/10/2006

MesajTrimis: Mie, 07.01.2009 01:06    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
cred ca ai citit tot. OMUL S-A PURTAT URAT CU EI? tu i-ai lasa bani? unuia caruia i se citeste pe fata dispretul si sictirul?
Sus
Publicitate:
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum