Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

SPAGA

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kalutzu

Data înscrierii: 17/03/2007

MesajTrimis: Sâm, 17.03.2007 14:52    Titlul subiectului: SPAGA Răspunde cu citat (quote)
Am si eu o intrebare?? in toatele clubrile astea din bucuresti chiar trebuie sa platesti pentru toate rezervarile care le faci?? eu am fost in cateva si nu neaparat Club-uri dar si in unele baruri si a trebuit sa scot din buzuar pt fiecare rezervare....voua vi s-a intamplat sau se mai uita si la fatza omului : Evil or Very Mad Evil or Very Mad Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IkeMon

Data înscrierii: 12/10/2007

MesajTrimis: Vin, 08.02.2008 14:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nope, pana acum nu mi s-a intamplat niciodata.. si merg des in diverse locuri numai pe rezervari. probabil ai avut ghinionul sa dai de badarani. ar trebui sa le iei numele si sa publici aici localul si numele celui care ti-a cerut bani, apoi sa te adresezi conducerii localului sa afli daca asa se face acolo (desi putin probabil).
Sus
roemanuel

Data înscrierii: 30/04/2009

MesajTrimis: Joi, 30.04.2009 15:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
in unele cluburi nu se plateste rezervarea insa exista consumatie minima pt fiecare masa, care poate pleca de la minim 1 sticla whiskey in fuctie de cate persoane sunt
si mi se pare normal pt ca poti rezerva masa si faci consumatie de 3-4 cafele si 5 ape sau 6 coke si altii care chiar vor sa se distreze cu cateva sticle de vodca/whiskey nu au loc la masa si isi vad de drumul lor
Sus
Publicitate:
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum