Trimis: Vin, 19.03.2010 11:46 Titlul subiectului: Mirador
Am fost acolo la un eveniment si-am ramas placut impresionati, totul a fost la superlativ, locatia este foarte frumoasa si pentru cateva ore am uitat ca suntem pe Giurgiului. Merita sa-l vizitati.
Ce pot sa spun,am ramas fara cuvinte,totul este super,mancarea,ospitalitatea,ambianta si nu in ultimul rand,au muzica live super,niste baieti tineri si scare stiu sa faca atmosfera!!mai ales cel cu vocea!tineti-o tot asa!!
Suuuupeeerrr,daaa,bine zis cassanova!!!!! baietii buni ,local bun,tre mai multa publicitate!!!
si ala cu vocea picasso ii zice,e sukar tipu,face atmosfera bine si are voce dulce!!!!
salut,nu inteleg un aspect,am mai fost de cateva ori acolo cu diferite grupuri de prieteni si sincer am ramas neplacut surprins sa constat,de fiecare data cand am fost ca lipseste ceva!!NU AM MAI VAZUT TRUPA DE BAIETI CAREE CANTAU LIVE!!!!!!Ce a-ti facut D-lor Patroni???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum