Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Livada cu visini
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adrianpopescu

Data înscrierii: 24/07/2010

MesajTrimis: Sâm, 24.07.2010 21:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
EXECRABIL!!!
Dupa o rezervare facuta cu o saptamana inainte m-am trezit la fata locului ca nimic nu era pregatit. Am asteptat aprox. 15 min., impreuna cu invitatii, sa se incropeasca o masa cu tacamuri murdare, fara oliviere si alte lucruri elementare.
Dar asta nu a fost nimic! Mancarea comandata a sosit dupa mai mult de 2 ore de asteptare. Deplorabil, atat serviciul, cat si preparatele servite (unele dintre ele cred ca erau resturi de la un botez care se derula in paralel!).
Un restaurant in care speram sa petrec o seara agreabila s-a dovedit a fi o spelunca ordinara, cu servicii execrabile platite la preturi astronomice! Sper sa nu ma mai simt niciodata umilit cum s-a intamplat la acest local de doi bani!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moraruilinca

Data înscrierii: 25/07/2010

MesajTrimis: Dum, 25.07.2010 03:20    Titlul subiectului: EXCELENT Răspunde cu citat (quote)

Very Happy o seara minunata! Ne-am simtit extraordinar de bine! A durat putintel mancarea( mai aveau un eveniment in paralel..botez, turta..ceva) insa era de asteptat. Ospatarite extrem de amabile si serviabile, bautura a sosit repede. Restaurantul e cochet, curat si fara pretentii de Dorobanti, muzica frumoasa si mancare gustoasa. Am mancat crema de broccoli cu crutoane, crema de morcovi, ciorba de salata, snitel de pui, muschiulet de vita(excelent), calcan prajit cu leume la gratar. Vinul rece si bun, mojito, ...limonada pt sofer.Smile)))))Desertul a fost demential!!!!!!!! Tiramisu(adevarat), tortul casei(pink), totrt de ciocolata si parfait. Very Happy [/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate:
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum